Baby patronenboeken en baby naaipatronen


Ontdek onze hippe baby patronen en handige baby patronenboeken met leuke naaipatronen voor de babyuitzet.

Ben jij altijd op zoek naar leuke, voordelige naaipatronen en hippe babypatronen voor jouw babykleding en babyuitzet? Ontdek op babystofjes.nl niet alleen leuke baby stoffen maar ook hele leuke baby patronenboeken met handige en hippe zelfmaak patronen voor babyspullen en babykleding. De handige naaipatronen voor het zelfmaken van de babyuitzet en patronen voor babykleding zijn geschikt voor de beginnende en gevorderde naaister. Er zijn baby patronenboeken met naaipatronen voor je babyuitzet zoals een babynestje, wiegbekleding, wiegdeken, capuchonhanddoek, baby slaapzak, babydraagdoek, slabbetje, boxkleed en baby speelkleed. Ook zijn er leuke losse patronen voor babykleding zoals een baby harembroekje, babylegging, baby rokje, baby mutsje en rompertje. Ook babypatronen voor leuke baby accesoires zoals een bandana, baby haarband en baby hoofddoekje.  Dus bestel een leuke lieve babystof en zoek een leuk patroon erbij en je kunt meteen aan de slag. Er zijn inmiddels vier delen van de handige baby patronenboeken : Baby op komst, Babyuitzet zelf maken, Van baby tot peuter en het baby patronenboek Prematuur met handige baby naaipatronen voor premature en dysmature baby’s

 

                        \

Annie do it yourself

Ben jij in verwachting of ken je iemand in je omgeving die in verwachting? Maak jezelf of iemand anders blij met dit unieke babyboek met naaipatronen voor de baby uitzet! De boeken van Annie staan vol babyprojecten met babykleding en handige babyartikelen zoals een slabbetje, romper, boxkleed, harembroekje, mutsje & badcape. Er zijn inmiddels vier Annie boeken los verkrijgbaar.

De boeken bevatten bevat:
– verschillende babyprojecten met naaipatronen om zelf een babyuitzet te maken
– duidelijke werkbeschrijvingen van alle babyspullen
– patroonblad op ware grootte met alle naaipatronen

Kijk nog eens goed naar oude stoffen die u niet meer gebruikt. Zo kan een oude dekbedhoes prima dienen als achterkant voor een boxkleed. Een kapotte handdoek kan verknipt worden tot een slabbetjes. Met dit boek wil Annie jonge moeders en creatieve mensen inspireren tot het zelf maken van simpele babybenodigdheden. Het zelf maken van babyspullen verhoogt de voorpret op de te verwachten baby. Nieuw zijn de handige losse patronenbladen inclusief werkbeschrijving.

Nieuw zijn de losse naaipatronen van Annie do it yourself met handige baby patronen voor het zelf maken van jouw babyuitzet. Er zijn losse patronen voor een babynestje, baby badcape, baby slaapzak en aankleedkussen hoes. Ook zijn er losse babypatronen voor een leuke baby outfit zoals een baby harembroekje, jogger, t-shirtje, sweaterjurkje, rimpelrokje, rompertje en mutsje en slofjes..

Onze collectie naaibenodigdheden of fournituren wordt steeds verder uitgebreid. Je vindt hier nu ook Oakidoki elastisch biaisband en Mettler elastisch naaigaren in heel veel fraaie kleuren. Binnenkort volgt ook nog katoenen biaisband en fraai satijn band. 

            

Ontdek nu de allerleukste babypatronen en neem een kijkje in onze webshop! Babystofjes.nl is onderdeel van en webshop  van Karteris stoffen.

© 2018 - 2024 babystofjes.nl | sitemap | rss