Verzenden en retour

Retour
Omdat de stoffen na bestelling voor je op maat worden geknipt is het niet mogelijk deze retour te zenden. Wij wijzen je erop dat de kleuren zoals die via een afbeelding op je computerscherm of telefoon worden weergegeven kunnen afwijken van de werkelijke kleuren. Dit heeft te maken met scherm instellingen en kunnen we helaas niet voorkomen. Indien er een klacht is in verband met gebreken aan de geleverde stof willen wij je vragen om even contact met ons op te nemen zodat we het in samenspraak kunnen oplossen.  Retourneren van stoffen is alleen mogelijk de stoffen niet gewassen of geknipt zijn. 
Artikelen die niet op maat zijn geknipt mogen binnen 14 dagen geretourneerd worden. 
Je draagt zelf de rechtstreekse kosten van het terugzenden van het product. Bij retour worden de verzendkosten niet vergoed.


Verzendkosten
De verzendkosten binnen Nederland bedragen standaard € 6,95 per bestelling *. Indien het totale bestelbedrag €60,- of meer bedraagt betaal je geen verzendkosten.

De verzendkosten buiten Nederland wisselen per land:
België                €  9,95 of gratis bij je bestelling vanaf €100,-
Bulgarije            € 30,25
Denemarken      € 16,95
Duitsland           €  9,95 of gratis bij je bestelling vanaf €100,-
Finland              € 22,10
Frankrijk            € 16,65
Griekenland       € 32,00
Groot-Brittanië  on request
Hongarije          € 23,30
Ierland              € 22,05
Italië                 € 17,85
Letland             € 29,00
Litouwen          € 29,00
Luxemburg        € 13,90
Oostenrijk         € 16,95
Polen                € 23,25
Portugal            € 21,15
Roemenië          € 27,25
Slovenië            € 23,25
Slowakije          € 19,95
Spanje              € 18,75
Tsjechië            € 19,95
Zweden            € 23,60

Other countries : on request.

* Binnen Nederland bestaat de mogelijkheid om te verzenden met een brievenbus pakketje, dit is goedkoper dan een normaal pakket. Mocht bij de verwerking van je bestelling blijken dat deze met een brievenbus pakketje kan worden verzonden, dan ontvang je van ons per mail een persoonlijke kortingscode voor een deel van de betaalde verzendkosten. Bij een volgende bestelling ontvang je dan €1,95 korting op je aankopen. Er vindt geen restitutie plaats. 


Levering
Ons streven is om je bestelling binnen 2 werkdagen te verwerken en voor verzending aan te bieden, maar meestal lukt het om de bestelling nog sneller naar je te versturen. Je ontvangt bericht wanneer je bestelling voor verzending is aangeboden. PostNL brengt je via een afzonderlijke email met een track & trace code op de hoogte van het te verwachten aflevermoment. Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct en volledig invoeren van je adres gegevens. Mocht een pakketje onbestelbaar retour komen wegens een onvolledig of onjuist adres dan zijn wij genoodzaakt om de extra verzendkosten hiervan te verhalen. Kijk daarom altijd je adresgegevens even goed na!


Duurzaam verzenden
Wij krijgen zelf heel veel in dozen aangeleverd en kiezen er bewust voor om deze dozen zoveel mogelijk te hergebruiken om het milieu te sparen. De kans is dus groot dat je bestelling in een hergebruikte doos wordt thuisbezorgd.

© 2018 - 2024 babystofjes.nl | sitemap | rss