Over ons

Babystofjes.nl is de leukste webshop voor babystoffen voor Nederland en België. Wij plaatsen de allerleukste en nieuwste babystoffen op onze website. Stoer, lief, leuk en nimmer saai...Het aanbod in baby stof wisselt snel, elke week worden er weer nieuwe stofjes geplaatst. Buiten de nieuwste dessins en meest trending stoffen die er in textielland te vinden zijn, vind je hier ook geschikte basisstoffen zoals badstof en wafelstof in allemaal leuke en hippe kleuren. Alle stoffen zijn op voorraad en worden vanuit eigen magazijn verzonden zodat we een snelle levering kunnen garanderen. 

Mocht je vragen hebben of iets missen in de shop, neem dan gerust even contact met ons op. Wij staan open voor elk goed idee!
Graag vernemen we jouw ervaringen dus voel je vrij om in ons gastenboek te schrijven of ons te mailen met jouw persoonlijke tips. Ook zijn we steeds heel erg benieuwd naar jouw creaties en vinden we het erg leuk als je die via social media met ons en met andere klanten wilt delen.  

Copyright
Alles op de site is eigendom van Babystofjes.nl en mag zonder voorafgaande toestemming niet worden gekopieerd of gebruikt.


Babystofjes.nl is onderdeel van Karteris Stoffen BV
Koopmansweg 1, 6515AK NIJMEGEN

Info@babystofjes.nl
06-1260 5222

KvK 73141143
BTW 859370768B01

© 2018 - 2024 babystofjes.nl | sitemap | rss